×

רוצה לשמוע עוד על אפשרויות ההצטרפות להשקעה במניות חברת KiKi?

הבעלים של מקס סטוק כבר בפנים: ה- Booking של עולם האירועים מגייס משקיעים, 2,590 ש"ח ואתם בעלי מניות ב- KIKI

שוק האירועים בארץ ובעולם נחשב למשגשג במיוחד והוא מגלגל מדי שנה עשרות מיליארדי דולרים. אבל למרות ההון העצום המושקע בו, העיסוק בארגון מסיבות ב-2022 עדיין נחשב למלאכה מפרכת שלא ברור איך לא קיימת פלטפורמה שמאפשרת לנו "לסגור" אירוע על כל היבטיו אונליין בלחיצת כפתור. סטארט-אפ ישראלי אחד מרים בימים אלה את הכפפה – וכבר גייס קרוב למליון ש"ח בפלטפורמת גיוס ההמונים fundit
(שנה גודל)
שוק האירועים בישראל לבדה מגלגל 2.8 מיליארד דולר בשנה, ובחו"ל 100 מיליארד דולר

אם אי פעם ניסיתם לארגן מסיבה או אירוע כנראה שגם אתם חיפשתם מקום, בזבזתם זמן על 3-4 ספקים (קייטרינג, אלכוהול, מוסיקה וכו'), בדקתם תאריכים, ניסיתם להשוות מחירים ולהוזיל עלויות, ותמיד-תמיד משהו – או מישהו – שיבשו את המהלך, והמסיבה לא יצאה בדיוק כמו שרציתם. וזה עוד מהצד של הלקוחות. מהצד של הספקים העניין מורכב לא פחות: לרובם, ההזדמנות לייצר תחרות הוגנת ולמשוך לקוחות חדשים בשוק מבוזר ומבולגן פשוט לא קיימים; ובזמנים שמחוץ לשיא העונה הם משלבים ידיים.

למעשה, התופעה הזו לא אופיינית רק לכם, אלא לכל העולם. אבל ככל שזה תלוי ביזם אברהם מבורך, הפתרון לזה מאוד פשוט. הוא, יחד עם צוות מנוסה הכולל אנשים משוק הקמעונאות, ההייטק וההון-סיכון, הקים את חברת KIKI, פלטפורמת תכנון אירועים וירטואלית המונעת באמצעות בינה מלאכותית. הפלטפורמה מדריכה את הצרכנים דרך כל תהליך תכנון האירוע – one stop shop של הספקים והלקוחות לכל תחום תכנון המסיבות. הרעיון בפלטפורמה דומה לזה שכבר נעשה בבוקינג או באמזון, באופן שצפוי לשנות לחלוטין את עולם האירועים והמסיבות.

שוק המסיבות בישראל: תעשייה בצמיחה אדירה

שוק האירועים בארץ ובעולם נחשב למשגשג במיוחד. בישראל לבדה מגלגל השוק הזה 2.8 מיליארד דולר בשנה, על פי הערכת Sky Inc Ltd. ישראל היא גם באופן לא מפתיע מדינה עתירת אירועים ומסיבות ואחת מן הבודדות אשר בה הפלח הפרטי גדול יותר אפילו מן הפלח התאגידי המקביל. תורמת לכך העובדה ש-90% מהאוכלוסייה מתגוררת באזורים עירוניים. בשווקים הבינלאומיים אף מדובר בענף גדול יותר, עם מחזור שנתי של 300 מיליארד דולר.

המודל הכלכלי: כולם מרוויחים 

המודל הכלכלי של kiki מבטיח רווח הולם לספק, הכולל בין השאר החזר השקעה שניתן להדגמה ולמדידה עקבית, לצד מכירת תאריכים מחוץ לשיא העונה.

בנוסף, הפלטפורמה מאפשרת להתחרות ישירות על אותו פלח לקוחות מול ספקים אחרים. באופן זה, גם תנועת הצרכנים מתרחבת. כך, יוכלו הספקים להביא לשיפור הביצועים העסקיים, ויהיו מודעים יותר לצרכי הלקוחות.

עד כה חתמו 260 ספקים על שיתוף פעולה עם kiki וביניהם רשת מלונות דן וספק המשקאות המוביל, BLACK&WINE. עד להשקה בישראל, החברה מתכוונת לגייס 500 ספקים במגוון קטגוריות. 

בחברה מציינים את מנוע הרווח שלהם כהוגן, מונע מניפולציות, וככזה שמבטיח שכל הצדדים יוצאים נשכרים. הלקוחות שיארגנו את האירוע לא ישלמו על השירות, והספקים ישלמו על מנוי חודשי על בסיס הצלחה והזמנות.

הצוות המוביל את kiki – מנוסה ובוגר "אקזיטים"

את החברה ייסד בשנת 2021 אברהם מבורך, איש הון-סיכון, המכהן כמנכ"ל kiki. מבורך הוא בוגר אוניברסיטת קיימברידג', אנגליה. בעבר שימש מבורך כשותף בחברת Lazard בלונדון, שם התמחה בארגון מחדש של חובות פאן-אירופיים גדולים. בהמשך, הוא הצטרף ל"Silver point capital", קרן גידור בהיקף של מיליארדי דולרים. בשנת 2010 הקים וניהל במשותף את Anavon Capital LLP, קרן גידור הממוקמת בלונדון.

לצידו מכהן כחבר דירקטוריון אבן צ'ארלס ניומן, מייסד רשת מקס סטוק בה כיהן גם כמנכ"ל. ב-2020 יצאה החברה בהובלתו להנפקה בבורסה, לפי שווי של כ-1.7 מיליארד שקל. ניומן הוא גם בעל המניות השני בגודלו בחברת הטכנולוגיה גלילאו טק, המעניקה פתרונות לערים חכמות. קבוצת Gateway שבבעלות משפחת ניומן היא חברת ההפצה הגדולה באוסטרליה, העוסקת בהפצת מותגים בינלאומיים מובילים, לצד מכשור רפואי.

אברהם מבורך - מייסד ומנכ״ל KiKi
קליף רייטר -CMO , חבר ועדת הייעוץ

סמנכ"ל השיווק של KIKI וחבר ועדת הייעוץ  הוא קליף רייטר, היזם של פלטפורמת LowestRates.ca הקנדית, שנרכשה באקזיט ענק. החברה הייתה מדורגת ברשימת הצמיחה 500 של macleans/Canadian Business's של החברות הצומחות ביותר בקנדה במשך חמש שנים ברציפות. ב-2021 נרכשה החברה בידי Ontario Teachers, אחת מקרנות הפנסיה הגדולות בעולם.

באים לעשות מהפכה בעולם האירועים - הצוות של KiKi

ההשקה בישראל, העיניים לחו"ל

נכון לאוגוסט 2022, kiki השלימה את פיתוחם של גרסאות מובייל וגרסה באנגלית; מודול שיאפשר למארגן האירוע לבצע הזמנות וניהול רשימות אורחים; פיתוח כלי העברת הודעות פנימי לשליחת הודעות בין ספקים וצרכנים; ובימים הקרובים היא צפויה לערוך את ההשקה בישראל של הפלטפורמה. זאת, לאחר שהשלימה MVP (מוצר בר-קיימא ראשוני) בתפקוד מלא הכולל אולמות, שירותי קייטרינג, תקליטנים, צלמים ובידור.

בחברה מציינים כי למרות הכאוס האופייני לשוק המסיבות והצורך המשווע בריכוז נותני שירות, kiki היא השחקנית היחידה בו. זאת ועוד, בחברה גם שואפים למצב את עצמם כשחקנים ראשוניים מובילים גם בעולם, עם הפריצה לשווקים בינלאומיים בארצות הברית, בריטניה ואוסטרליה, שצפויה, לטענת החברה, להניב למשקיעים רווח של 10-15% מהענף שמייצר מדי שנה 100 מיליארד דולר.

בשבועות האחרונים יצאה kiki לגיוס המונים של 5 מיליון שקל ב- fundit, לפי שווי של 18 מיליון. לפיכך, אומרים ב-kiki, משקיע בשלב ה-seed מרוויח השקעה בהערכת שווי אטרקטיבית.

לסיכום: "יש כאן הזדמנות אדירה להצטרף כבעלי מניות בחברה שבעוד זמן קצר נראה שכבר תרקיע שחקים. הפתרון ש-kiki מציעה הוא GAME CHANGER", אומרת לנו רו"ח ומנכ"לית fundit רינת סלומון. "עולם המסיבות בארץ ובעולם הוא ענף משגשג שמגלגל עשרות מיליארדי דולרים כל שנה, ול-kiki אין כעת מתחרים. אין לי ספק שהצלחנו להביא לציבור הזדמנות להיכנס כבעלי מניות בסכומי השקעה של כמה אלפי שקלים בחברה שבעוד שנה-שנתיים תהיה ה-booking של עולם האירועים".

רוצה לשמוע עוד על אפשרויות ההצטרפות להשקעה במניות חברת KiKi? 

השאר פרטים ונציג מטעמם יחזור אליכם וישמח לענות על כל שאלה